Workshops

Creanders creatieve coaching terneuzen

Mandela tekenen

Creëer me-time door je eigen mandala te leren tekenen.

Na deze workshop kun je zelf een eenvoudige mandala tekenen. Door hier speels mee om te gaan zijn er diverse variaties mogelijk met het inkleuren.

Door het tekenen en inkleuren van de mandala kom je dichter bij je kern.

Intuïtief schilderen

Laat de wereld je mooie binnenkant zien. 

In deze workshop ga je een groot canvas intuïtief beschilderen. Doordat er geen vooropgesteld plan is kan je fantasie de vrije loop krijgen. Ook daag ik je op sommige momenten uit tot een onverwachte wending. Daardoor kan je hoofd zich niet bemoeien met het eindresultaat. Vrij van gedachten leef je je volledig uit op het canvas. Als een kind in een speeltuin. 

Je gaat naar huis met een door jou gemaakt kunstwerk.  

Creanders creatieve coaching terneuzen
Creanders creatieve coaching terneuzen

Bloementuin

Een ontmoeting met je innerlijke criticus.

Op een speelse en vrije manier ga je een eigen bloementuin tekenen. Het materiaal dwingt je de gemaakte “fouten” in je tekening te accepteren. Hoe ga je daar mee om?

Lukt het je om de knop om te zetten en de creatie te accepteren hoe hij is?

Een luchtige manier om stil te staan bij acceptatie van jezelf.

Open creatief jezelf

Ben jij klaar om een volgende stap te zetten en op een uitdagende manier jezelf te leren kennen? En wil je dit op een creatieve en speelse manier doen in een kleine groep?

In deze cursus van 5 lessen gaan we aan de slag met diverse thema’s. Denk hierbij aan openen, loslaten, zelfvertrouwen. De onderwerpen zijn afhankelijk van de vraag van de groep. Dit doen we met kleine en grotere creatieve opdrachten, bewegen of klank maken. Er wordt in tweetallen of in de groep besproken wat de opdracht met je heeft gedaan.

Spreekt jou dit aan? Kijk dan snel op de kalender voor de eerstvolgende cursus.