Marty de la Ruelle

“Als het verleden je heeft getekend, laat het heden je dan kleuren.”

Ik ben Marty de la Ruelle. 

Ik heb ontdekt hoe mooi, uniek en bijzonder ik ben. Ik heb veel meer in mijn mars dan ik voor mogelijk heb gehouden.

Als kind, puber en jong volwassene voelde ik me een buitenstaander. Ik snapte de wereld om me heen niet. Ik was onzeker, voelde me nooit goed genoeg. Ik paste me overal aan of was onzichtbaar aanwezig. Ik had meer oog voor de ander dan voor mezelf. In mijn relatie heb ik mij aangepast aan het leven van mijn partner. Tot ik alleen kwam te staan. Toen mocht ik voor mezelf gaan zorgen.

Creander creatieve coaching terneuzen

"Ik heb ontdekt dat ik ontzettend waardevol ben en in staat ben om anderen te laten zien dat zij ook waardevol zijn."

De juiste mensen kwamen op mijn pad om mij te helpen in mijn ontwikkeling. Door energetisch werk, creativiteit, klank en dans vergrootte ik mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Ik LEEF en geniet met volle teugen van mijn leven.

GUN JIJ JEZELF DAT OOK?

Laat mij je dan helpen. Je hoeft het niet alleen te doen. Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek want creanders.com brengt MAGIE (terug) in je leven.